Кадър Румен Радев, ФБ Румен Радев и представителите на БСП разсеяха

...
Кадър Румен Радев, ФБ Румен Радев и представителите на БСП разсеяха
Коментари Харесай

БСП и Радев обявиха: Не сме във война

Кадър Румен Радев, ФБ 

Румен Радев и представителите на Българска социалистическа партия разсеяха появилите се клюки за омраза сред тях. 

Българска социалистическа партия и президентът Румен Радев започнаха консултациите с взаимни уверения, че не водят война. И си размениха взаимни самопризнания в доброжелателност едни към други. Соцлидерката Корнелия Нинова стартира срещата на ”Дондуков ” 2 с гледище да си кажат обществено, пред медиите. Искам да разсея внушенията - ние не водиме война с президента и с президентската институция, сподели Нинова.

Няма какво да разсейваме, отвърна Румен Радев и подсети, че с Йотова са определени от социалистите и не са отстъпвали от това, написа Фрог нюз.

" Аз съм от хората, които в никакъв случай не не помнят от кое място са тръгнали ", добави и Илияна Йотова, която замрази участието си в Българска социалистическа партия, с цел да стане вицепрезидент на Радев.

Нинова още веднъж акцентира на машинното гласоподаване и изиска гласоподаване по пощата, само че с дейна регистрация.

Тя поддържа президента за медийното отразяване на всички партии по националните медии, тъй като главно акцията щяла да се води медийно поради епидемията.

Оставаме с усещането, че здравните правила ще бъдат извадени в последния миг, сподели вицепрезидентът Йотова и сложи казуса с гласуването на сънародниците ни зад граница в зараза.

Нинова пък упрекна ръководещите, че " саботират машинното гласоподаване ". Според нея ГЕРБ почват акция да отхвърлен хората от машинното гласоподаване, като ги плашат, че е рисково за здравето.

Лидерката на Българска социалистическа партия прикани от кабинета на президента всички партии да показват платформите си занапред.

На консултациите Нинова заведе четирима от заместниците си - Крум Зарков, Ирена Анастасова, Атанас Зафиров и Владимир Москов. Петият, Кристиан Вигенин, не присъстваше.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР